Wednesday, October 21, 2009

Master Cleanse and Me



I've done with the detox session...with God willing i've loss 5kilos in 10 days....all i can say this is one of the best experience in my life.....i choose Master Cleanse detox to reduce some weight....x berharap untuk reduce byk pun...at least if i could shed a kilo pun dah x pa....sbb at least bagi harapan dkt i yg badan mcm tong dram ni still can afford to shed a bit...hehe....


I feel more lighter after the detox...seluar pun dah longgar and baju pun x ketat dah...tambah2 bahagian rusuk...selalu lemak keluar-keluar kat situ mcm burger yg plg special tuh...hehe....apa-apa pun i feel thankful....happy jugak...looking fwrd nak buat lagi in near future...mmgla org ckp x pyh la nak seksa diri x makan apa2 for 10 days just untuk look good....no no no....this is not a membuta tuli punya diet....detox ini known as untuk membuang toksin dlm badan, actually it is better untuk u buang toksin dulu then barulah mengikuti program2 diet yg lain....the key point is u kena buang toksin2 yg terkubur dlm badan dulu baru elok memulakan diet harian ok....


I'm happy to continue the detox later...skang ni kena la mkn jugak kan sbb kulit pun kena jaga...if x cukup buah n sayur nanti kulit kering pula kan....hehe


Rindu pula nak bangun pagi perah lemon and minum air garam tuh...hehe...i'm recommended this to u if u wanna start a healty life style...marilah kita membuang toksin ok....i've read once byk jugak bride to be yg buat master cleanse ni sbb nak cpt kurus secara sihat sblm kawen...don't feel pressure kalo nak buat ni....just calm urself and feel the experiences....hehe

2 comments:

L3N said...

tahniah...tahniah...
aku pon nak buat cenggini.aku amat memerlukannya kini...

Ice said...

ctun, letak la gmbr before and after :)

tak sabar menunggu kedatangan ko ke sini, nak tgk hasil..hehe..aku ntah bila nk start program flatkan perut..hehehe

after da buang toksin ni,nnt jgn makan bnyk2 plak k :) baru leh maintain body :)