Thursday, October 15, 2009

Birthday: Pssstt...Pls Read and Take Action...!!!



Hehe...sy nak mengada-ngada....sy nak upload hadiah2 idaman yg sy kira teman2 maybe murah hati nak bagi....sy pilih yg murah2 dan essential sahaja....supaya jika anda bagi hadiah...ia akan datang dgn hati yg ikhlas....i'll update from time to time....hanya untuk hari ini saja...sila pilih hadiah apa yg anda patut bagi pada sy....haha...(perasan cun n ada org nak bagi hadiah...)...kakak2...kawan...mari mari pilih....



1.SHAWL #33: http://shawls2u.blogspot.com/
PLAIN SHAWLS GEORGET
RM12/pc
highly recommended..!!! (btui ke eja ni x reti...)



2. Vanilla : http://preciousmecares.blogspot.com/
Supreme Cream - Vanilla (13g)
RM20
Highly recommended..!!!



3. CF18: http://kainspecialist.blogspot.com/search/label/chiffon
CODE: CF 18
PRICE: RM 50
(Mahal...??? Sy bagi idea apa kata anda2 tong-tong ramai2...haha)
highly-highly-highly recommended...!!!



4.Papadom Movie: as per recommend by mS.Aimi
RM10
(I'm not malay movie fanatic tp tingin nak tgk sbb lapa tgk papadom tuh...)
Recommended..!!




Haaaa......x high class...???!!!...sy baik hati cari brg yg berguna ni...bukan kerana kehendak ni ...will update more...yelah sy perlukan masa untuk mencari barang2 keperluan yang berkualiti....demi kesejahteraan rakan2 sekelian...hehe




6 comments:

Yani said...

Jom nonton papadom!

brid3ofkayangan said...

jommmmmmmmmm....hehe...lapaq la tgk papadom tuh...

L3N said...

eh...apsal blank jek page ko nih??Aku xnmpak apa2 lah...baru igt nak pilih hadiah mana satu nak kasik kat ko...*alasan c Kemut*hehe

brid3ofkayangan said...

haha...cess alasan tut...aku sengaja wat entry alam maya ni...walau ko jauh beribu batu ttp boleh kasi aku hadiah....gedix ko nampak blank ja...haha

.:Miss Amy:. said...

owh!
papadom tu chumel je citer.
tetibe ase nak bagi name anak Mia Sara...
but saya tetap akan reserve nama Zara juga.
ok, bagi nama anak satu Mia Zara, satu Mia Sara. memang tamak!

brid3ofkayangan said...

beranak dulu satu baru pikir yg kedua....hehe...asa nak tgk lak citer papadom ni...awat tah...