Tuesday, February 21, 2012

*Hapdet* Samping Nikah/Raya Bunga Tabur Warna Warni RM350...


Hapdet*

Dear all,

Untuk pengetahuan ...samping yan gi jual tuh bukan samping songket benang sutera terengganu yang ribu riban tu tau...ni songket biasa tapi design dia ala2 yang mahal2 tuh ok...dia guna benang warna warni tapi bukan lah lembut macam benang sutera tu tau...

BUKAN SEPERTI 2 KEPING PICs KAT BAWAH INI DAN INI YER...KO NAK YANG INI I BOLEH PROVIDE TAPIIIII MAU INGAT RIBAN-RIBAN HOKEYYYY...! HEHE...do contact me if interested hokeyyy...!




********************************************************************

Hello darling...especially bride to be...nih i nak bitau uollls...sapa2 yang tengah carik samping nikah.....i nak tunjuk kat uollls ni samping nikah yang affordable....samping bunga tabur warna warni yang simple...skrang kan trend samping warna warni nih....click to enlarge picture eh....






Base kaler cream, pastu main kaler orange-green (bukan kaler coklat yer...) dan di taburi dengan bunga warna warni as you can see...sgt cantik ok...get this from Terengganu...this one i already have in hand...do email me if you interested...mana tau nak buat kahwen atau nak beli untuk raya tahun ni....baru la meriah sket kan...

9 comments:

cha said...

ini songket terengganu ke u? kalau songket terengganu kadang boleh cecah ribu ribu kan. yg ni quite reasonable gak harga dia

brid3ofkayangan said...

dear...ni bukan yang benang sutera...ni corak ala2 benang sutera tuh....maybe i should made the statement clear...hehe

Anonymous said...

halo dear..kalo nak cntct u mcm mane?nak tgk songket u jual ni.. :)

Anonymous said...

hallo, nak tanya, mcm mana nk beli this sampin? sila email me..

sheryhanaa@yahoo.com.my

Anonymous said...

salaam..bole emailkn i price utk samping yg u br beli tu? thanks :)

Anonymous said...

salaam..bole emailkn i price utk samping yg u br beli tu? thanks :) sakinah_808@yahoo.com

iza_hafizah said...

salam..bole emailkn i price utk samping tu? thanks :) hafiza@lib.upm.edu.my

danhawa ujang said...

salam sis, sy puas cri smping yg bcorak mcm ni n murah. boleh emel kan pd saya.

emel: wawa.ujang90@gmail.com

Anonymous said...

i'm seriously looking for one. Appreciate if u could email details pertaining availability/payment mode to abyomm@gmail.com