Thursday, February 23, 2012

Di Lema Suami Tidak Mahu Bercu*&^%@$x....!


Ahah.....ada satu masalah dalam rumah tangga ni.... sian kat perempuan ni...agak berat jugak kes ni....macam x sehaluan plak antara suami isteri....x tau nak cakap ni masalah fizikal ke masalah batin...cam ner yer kawan2 kalo sang isteri tu nak ajak sang suami agar bersungguh2 mahu bercu....sang suami ni spesis dingin sket...kenkadang tu sang isteri beria nak2...dia plak wat2 macam x paham jek...pastu buat kering...sang isteri ni jenuh la dok baca tips camner la nak buat suami ni semangat sket nak bercu....tapi sama jugak..x da pun jadik apa2....sang isteri heran la lelaki lain semangat btul kalo bab2 mcm ni....pantang la kalo bini ajak bercu confirm tak tolakkan.....!!!! gila kot nak tolak kan....hmmm ini membuatkan sang isteri berpikir apa yang x kena sebenarnya...apa yang x cukup menarik perhatian si suami untuk bercu.....apa yang salahnya.....grrrr

Sebagai isteri dah naik rimas tau....tergedik2 la nak selalu bercu....kenkadang tu sampaikan memujuk la...balik kerja trus ajak bercu...x kira masa...x kira di mana la...asalkan bersua mesti sang isteri mengajak si suami...tapi sang suami rasa mcm bercu tu x da kepentingannnnn...! owh hangin hati permaisuri hokeyyy...! sampaikan sang isteri dah senaraikan 10 sebab la kenapa mereka kena selalu bercu....baik untuk fizikal dan mental, baik untuk hubungan suami isteri, baik sebab ianya merembeskan hormon endorfin...tapi sang suami tak makan saman jugak.....bercu berdua-duaan bukankah menyeronokkannnnn.......haiyooooo...kenapa dia x feel apa yang sang isteri feel ni....kenkadang malu plak sebab sang isteri sorang ja asek beria nak bercu...dah macam terbalik plak perempuan dok beria2....tapi hati sang suami keras macam batu x terbuka pun... sang isteri dah naik maluuuuu sbb asyik push jer....!

Korang rasa apa sebab ye....bukankah semua orang mmg ada feeling nak mcm tuh....tambah2 dah kahwen ... bukan berdosa pun kan kalo nak bercu bersama2...nak buat lebih dari itu pun x salah malah amat di wajibkan...adakah ini satu maksiat.....sang isteri terhimpit btui la....kalo di tanya kenapa awak mcm x berminat je nak bercu ngan saya...x best ker? ...x menarik ker...? katanya menarikkk tapi malas la..... hahhhhhhhhhhh selamba ja malassss....malassss....owh sang isteri dah separuh gila mendengar alasan sang suami macam tuh....ko x rasa hangin ke....luar biasa sangat laki ni...malasssss??? Omaigod she feel so weird about him now....sampai level sang isteri dok meningkatkan usaha godaan....time manja2...feeling2...dok hug sang suami...di pujuk tanpa jemu...still sang suami x berganjak...tahan sungguh godaan....lelaki spesis apa ni uollls.....dah pasrah la hati sang isteri....si isteri dok sumpah seranah dalam hati akibat marah bernyala...orang lelaki ni tak adil...kalo dia yang hendak tergedik2 kena turutkan...kalo isteri yang hendak matik kena pujuk siang malam x dapat2 pun...kecewa memendam rasa jek...





Tiba2 satu malam sang suami pulang dari outstation....



'yang...jom kita bercu.....'


'hah finally....!' jawab sang isteri.........! menangis satu tempayan sebab terlalu gembira........hoho

'nak bercu btul ker ni....yang kena sampuk kah ni...?' tanya sang isteri tidak percaya


'la saya ajak awak plak hesitate....mari kita bercu di Koh Samui....' balas sang suami dengan muka beria...

'la...awat jauh sgt nak p sampai Koh Samui....'









'nama pun BERCUTI....nak jugak la p jauh2...'



heh...korang ingat bercu apa.....!!!! hehe bukan bercum*u yer......bercuti la....hehe cuba sambungkan semula ayat bercu di atas dengan bercuti...selamat membaca...!


2 comments:

choclairissa @ intan marliana said...

haha dh dpt agak dh mesti bercuti..nak bercu jugakk~~

brid3ofkayangan said...

hehe...seronokkan kalo dpt bercuti....=)