Sunday, August 8, 2010

Pelamin Bunga-Bungaan


Bangun pagi2 nih....mmg hati terasa sedih je....sayu jek sbb my mR.Z off to KL last nite....few days he spend time here with me rasa mcm sgt pendek....and i miss his present already.... and i'm counting day bila plak blh jumpa dia semula.....


Pagi ni dah lepas sayu2 tuh....maka sy membrowse facebook....sy jarang comment2 facebook ni tp suka la membaca2 komen2 org ramai...lantas mata ini tertancap pada pic at my engagement OP nyer facebook.....i save some of the pictures.....credit to inhik Nasir Zin....








Rasa mcm tengah mengaji Quran dalam taman gitew.....syahdu sket....i love the fuchsia flower tuh....menaikkan seri.... the bride is from KL actually...maka punah harapan nak dpt cenggini kat northern....


Happy Sunday everyone....sy kembali mengadap rindu yang tak bertepi.....haih

5 comments:

mysarah said...

full with flowers! i loikeee ;)

kay kamal said...

rase cm nk tiru tp tak kreative.. =[

brid3ofkayangan said...

mysarah --> yup i also love flowers.....nampak segarrrr....


kay kamal --> hmm tulah i prefer upah org sbb x creative tp kat northern susah la nak ada boutique yg cenggini....

dyn said...

mengaji dalam taman, lovely~

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/