Saturday, August 21, 2010

O.M.G.....! O.M.G ....!



Olla gorgeous ...... i've spent sometime of 'me' time last nite....really couldn't sleep..... sampai 4 pagi mata masik cekang okeyyy.....ini sebenarnya gara2 pas berbuka haku tergolek tido sampai kui 10.30....perempuan ini mmg dasyat.... enuff with my improper behaviour....hihi....


Benda yang paling mustahak nak ceta pagi2 ni ialah perihal O.M.G...! O.M.G...! yup itulah ayat yg terbit from my mouth smlm tatkala sy membrowse untuk mencari inspirasi kawen ....ya lagi2 browse tetapi x da effort nak start pun...haha x pa at least niat nak kahwen masih x putus walau pelbagai dugaan melanda..... hanya tuhan yang tahu....! *emosi plak pompuan ni...abaikan abaikan...*


Ok lihat ini.....I LOIKEEEEE IT even it is not my theme for wedding .... tetapi ianya menarik!!! menarik!!! menarik!!!... simple dan mudah diingati.....*apakah? mudah diingati.... haha*....ya ya sy nak ramai org yg hadir ingt akan rupa majlis besar sy dan pelamin adalah antara yg penting.....x semestinya kena grand2 kan...x semestinya pelamin kena lebar besar x ingat .....yang ini sy sgt sooka....it's look suci dan bersih dan sejuk mata memandang....btul x?






I love flowers i must admit it....everytime nampak pelamin flora flora cenggini hati ini mcm melonjak semacam.... and i can't take my eyes off it.... harus bagaimana mendapat pelamin begini....this is way too out of budget..... walaupun simple jek tapi bukak mata luas luas ya tuan-tuan dan puan-puan..... bunga2 yang harus di gunakan kembang setaman.....berapa ribu bunga baru nak nampak penuh cenggini..... haruskah menD.I.Y....??? *ok part D.I.Y ni anda jgn percaya kepada si pemalas ini....hehe*


Mari cuci mata lagi.... even dapat ke x dapat ke yang penting hati tetap bahagia melihat pelaminan mereka2 yang teramat mampu untuk majlis terindah mereka..... sy mungkin x da pelamin pung.... ! harus berjimat dan ala kadar sj.....*owh sadis ko tau....!!!....*



Yang ini sangat/amat/paling seswai untuk majlis nikah sy.... rasa nak nanes hokeyyy T___T bayangkan i yang slim tersenyum malu duduk di kerusi putih tuh...! ouchh..


Yang ini harus mengelupur hentak hentak kaki kuat kuat sbb gorgeous dan x mampu sama sekali... !!!! the color match my w-day theme except the chair...not my type....


Cantik-cantikkan semuanya.... dais2 ini menggangu tidur malam ku.....pusing kiri dan kanan sbb hati ku kaget....haku mahu tp harus bagaimana mendapatkan pitis weih.....! hanya mampu bersabar dan sedar diri.... tiba2 terasa nak kata *kenapa donia ini tidak adil.....??? haha dramaqueen*....i nak jugak pelamin indah begini...mahu posing sampai runtuh....! pasti rasa puas hati dan bahagia setiap kali membelek kenangan selepas majlis kerana pelamin sgt cantik...... owh sy terseksa dengan paparan indah indah begini di blog2 wedding planner.....haih....


Hohh....sabarlah wahai hati...ikatan perkahwinan bukan related dgn pelamin pung...*menyedapkan hati....0_o! * selamat sabtu loveliness .... i nak dress up and nak gi abiskan duit japgi....weeehuuuu....!



7 comments:

kay kamal said...

money can buy all,kan.....*drools too*

brid3ofkayangan said...

yes yes u r correct....jeles tgk mereka yg mampu....hihi... dah nak juling tgk pelamin derang nih....lawaaaaa!!!

dyn said...

cantiknyeee!!

ElyaElmo said...

yg 1st pic tu cantik....simpleeeeeeee sangattt....
less is moreee :)

mysarah said...

takpe2 nanti u tdo u dreamkan duduk atas pelamin hebat2 tu yer :D

brid3ofkayangan said...

dyn --> cantikkan....sy sungguh sooka denagn pelamin2 ini....=)

Elya --> yup pelamin tu cantik...i try to imagine it will be in white and fuchsia...baru kena ngan theme i nnti....

mysarah --> haha verangan tu mmg harusla kan...dlm sedar juga i mimpi... =P

DaZzlingLilLy said...

cantik! pelamin yg first tu..rasa cam nak wat kenduri lg skali plak..haha..