Sunday, August 15, 2010

Killer Heels ... Yay or Nay ...!


Mata ini tertancap pada sepatu mulus tatkala berblog hoping last week...dalam hati berkira2 bila tarikh nak kawen...mungkin bisa menghias dulang dari si dia kepada ku....hmmm tapi angan semata...pertama2 statement exclusive nak bitau mak dah malas nak menapak dengan high heel...sudah tua dan insap...jika dulu jenuh berbuih mulut mR.Z menasihati ttp haku degil...i punya kaki i punya suka la..... kalo dah nak beli...akhirnya haku gagahkan beli jugak heel tinggi melangit tuh....tapi seriously x berapa praktikal pung....i wore once 5inch heel purposely for my uni fren wedding pastu skang tersadai dalam kotak bawah tangga.....and i got 6inch white ALDO also tersadai.....owh gosh.....sy seorang pembazir tegar.....tidak sedar diri nak beli gak heel padahal peha sebesar batang pisang.....haha... i guess girl and heel can't be separated ..... tetapi skang sudah pandai kumpul flat.....sudah sedar hanya mary jane flat yg terbaik untuk kaki bunting pelamin haku nihhhh...!








Cuba kamu tatap puas-puas....cuba kamu hayati keindahan Louboutin wannabe neh.... bukanhkan mereka sgt manis untuk sepasang kaki yang bertuah....yeahhhh....sy ingin menjadikan kaki sy bertuah dengan memakai hanya yg tercantik ini...at least for eyes la.....i love this kind of design the most.....mahu cari begini2 atau menempah begini2 untuk majlis besar nanti....simple and neat saja.... malang i can't buy from this blog...kerna kaki mulusku bersaiz gajah.... harus berkaki gajah je pada hari kawen nanti......owh sadis..... kepada kamu sang cilik boleh lawati .... Lolita Candy untuk keterangan gambar yg lebih jelas.....


Maka haruskah sy hanya meletakkan flat sajor di atas dulang hantaran nanti...? adakah tidak kena dengan majlis atau gaya mutu dan keunggulan .... hmm untuk tidak membazir flat adalah yg terbaik tetapi i always feel it is not rite to be on dulang..... ia kelihatan seperti hantaran yang tidak serius.... *tiba2 menggunakan perkataan serius*.... haha that's my impression..... haruslah kasut yg kelihatan girly and memukau mata yang memandang bukan? hmmm ku dalam di lema.... maybe 3inch still under consideration... mungkin masih ada kudrat untuk kaki ini menghayun langkah....hah di lema budak gemuk memang begini .... T__T.....harus berusaha sekuat hati untuk kurus.... >_<


2 comments:

Asfahani said...

sumpah lawaaaa nak mampuih kasut2 diaaaa..awat la pi bg link.kami ni dahla seorg pelajar yg sengkek,tak mampu nak beliiii T___T

brid3ofkayangan said...

haha....lawa kan as....merana kami tgk....ampa pelajar sengkek ka....? huishh cik abg kaya blh tlg belikan....hihi