Tuesday, May 24, 2011

Kad Jemputan Ijab Kabul


Bila masa yg seswai hendak mengedarkan kad jemputan??? i have 23days to go but still kad dlm tangan tak terbang sampai ke tangan tetamu, haku ni gaya x mau panggil org dtg kenduri ke apa nih....sindrom takut nak kawen kah?

Bila masa yg seswai nak send kad jemputan? adakah sy sudah terlewat? huh huh debar plak tiba2, korang tau hari ni baru decide nak book tq tag, mmg haku ni species last minute, mmg cari nahas...adui2 lagi 23 hari nih......risauuu mak enon....!!!


My wedding card envelope....hihi


6 comments:

melur.roslan said...

nak kad...

ros erwina
no.14, laluan pengkalan sentosa 12,
halaman pengkalan sentosa,
31650 Ipoh
perak...

tq..

Moose said...

the best time to send out invitation cards is 1-11/2 months prior to wedding. i send out mine about 1 month and a half. bukan ape, at least it gives you rough idea on bape ramai jemputan boleh datang. mana2 tk dpt dtg tu blh, cover dgn jemputan2 last minit.

choclairissa @ intan said...

hurmm..cepat send kad dear..takut ramai org dh dibook calendarnye :) good luck :)

brid3ofkayangan said...

Rose --> wei aku dah pass kat Min, ko stay Ipoh ke nih wei?

Moose --> ok,tq for ur advise, hehe,riso la plak dah lambat ni...hihi..spesis lengaiii...haha (if u understand what i mean)...jemput dtg kenduri ye Moose...=)

Intan --> haah...btul jugakkkk tkt org x dpt dtg kalo lambat2 kan...eh jemput dtg ke kenduri sy yer...hehe

melur.roslan said...

aha..aku dok ipoh..
mane cik min nak bg aku..

pos2..

weh..ko tinggal lg 22 hari je..kene post dah weh..siot relax je ko ek..

gudluk..

Cik Hazz said...

i think u better start post sekrg dear.. my wedding in july, next week i akan start post, itupun ada few member bising dah coz kata i lambat, nak blocked depa nyer calendar.. huhu~ good luck! ;-)

http://corat-corets.blogspot.com/