Thursday, May 19, 2011

Busana: Checked


Cantikkah baju nikah,kawen,bertandang sy.....ada sedikit kekesalan di sana sini....tiba saat terpikir kenapa bukan design begitu, kenapa bukan kaler begini, aduhhhhhh hati sang perempuan sukar di paksi, bagai lalang di tiup angin, tapi sy berdoa siang dan malam, semoga tuhan mendengar betapa sy mengharap kami boleh menikah biar apa terjadi pada majlis itu,haha ... dalam erti kata lain sy dah x kisah, biar la yang lebih cantik itu menjadi hak milik bride-to-be selepas ini, sy x mahu menjadi tamak dan mahu redha, i want everybody to enjoy my wedding, maafkan segala kekurangan dan raikan sebuah kasih sayang sudah cukup tika ini.....huhu

I've tried all my important dresses for my big day, currently already at the detailing stage, i just hope everything turns out well, sampai terharu menitiskan air mata tatkala mencuba busana pengantin, bukan kerana avant garde or meletop cun x hengat tetapi... terlebih emosi kerana x percaya haku nak kawen....haha


cantikkan...haih harap sy punya dress menjadi jua....=)


7 comments:

Asfahani said...

cantikkkkkkkkk omgggggggg

brid3ofkayangan said...

haha...lawakan As.....x tau la baju kami jadi gena...weihhh gerunnnn..tkt jadi bad dress weii....

choclairissa @ intan said...

betul2...time i dulu pun cmtu..bila dah kawen ni kan..macam2 pulak design baju...doorgift n pelamin idea yang muncul...yang paling geram tu..murah2 plakkk..

btw..mesti cantik baju u nanti..all the best dear~

iedchan said...

wahh..warne die sket2 macam baju kawen i..heehhe :P

Asfahani said...

qudyn ni ok ka org dia zai?pengantin bajet rendah dia layan dak?hahahh

aTy _faRed~ said...

memang biasa macam tu..ape yang kite nak mesti tak dapat...tapi..tak per..asal kan masih boleh dipakai..mesti tetap cantik waktu wedding nanti... :)

brid3ofkayangan said...

Intan --> tu la kan, mcm2 yg terbaru sekarang...x terkejar...hehe thanks for ur wish...harap2 cantik la baju tuh....=)

iedchan --> ye ke sama ngan baju u....mesti cantik....!!!

As --> ish dia layan ja semua,ampa try p tgk As...mmg lawa2 dia buat....=)

Aty --> tu la...kalo ikut hati ni mati jadinya, just harap semua selamat ja dah la...huhu =)