Wednesday, May 25, 2011

Bantal/Kusyen Bulat Ini Sgt di Perlukan.....!!!!


WANTED WANTED......!!!! I need this so BADLY...pls help...nak nak nak...!!!! mana nak dpt kat utara ni...??? Yang kat Kulim and Ipoh dah di book......!!!! can't afford to buy it by the way, it is RM500 for 2 at brightsail tp version yg 1st picture but still bulat, i want this for my nikah nite......!!!!!! pls anyone....help me....T__T



dterunadaraboutique


TLG sy....!!!!!!!!


3 comments:

lind said...

nak jugak bantal bulat ni. kalau sewa bantal je tatau la kena caj berapa. tgk kat brightsail ada 2 jenis kecik n besar. 4rat-6rat gak la harga. apa kata beli lepas tu kasi sewa kat org heheeh

Moose said...

i dulu sewa dkt ashylla. RM70 for both.

brid3ofkayangan said...

lind ---> tepikir jugak camtu...tp x tau la ada org nak sewa sgt ke pas tuh, nnti bazir je camtu, kalo pasni nak jadi weddign planner mcm berbaloi la jugak...bridezilla mode turn on dah ni...kang silap2 gi beli..haha

Moose --> perasan gak u punya mcm dr ashylla tp jauh plak KL nun, x da org nak tlg bawak dan pulangkan dlm masa 3 hari tuh...thanks for the info by the way