Thursday, November 18, 2010

They Say Sharing is Sexy...!


Good morning darlingz.... how's ur idul adha ? hari ini i masih cuti ... dan sungguh terasa malas hendak kerja pada esok hari ... jumaat weih x da mood ... tapi terpaksa jugak pulang ke rumah sewa petang nanti ....

Hari ini sebab tiba2 i terasa mcm seksi semacam *tiba2 ja nak ckp begini maka jgn percaya ....!* maka i nak do some sharing with u all kat sana ... inisiatif sy nak post pasal isu ini coz ini masalah seumur hidup sy selama beberapa dua puluh thn hidup ini ialah sukar menemui tukang buat baju yg fit ngan my super hot body ... *tetttt .... jgn kamu tertipu* ... but i've found one .... i went to DZIHNI at Seksyen 3 Bangi ... ini pun after review few good comments from bloggers .... and yes i puas hati after dah siap sehelai baju made by them .... sgt selesa and it fit me well ... of course i dont have a perfect figure which this is very challenging for a tailor to make a prefect fit for me ... susah weih selama ni kalo haku buat baju kurung moden mesti nampak kembang duyung semacam kat bahagian bontot ke lutut tu which i really dont like ... but K.Ina made a wonderful baju kurung moden ... sgt2 puas hati ...



I heard that K.ina the Dzhini owner was ex of a Dzull De Classique co-owner or whatnot ... i dont have a valid fact behind this tp yg harus i nak mention is that she got many years experience in tailoring ... and yes they make baju pengantin as well ... lawa2... u can go there... jenguk di sana sendiri mana tahu sangkut nak buat baju pengantin ker ...

I had another baju sent to Dzhini, this time is kurung moden with lace patches ... can't wait to get it.... let's review again after this ... do visit

No. 36B, Jalan 3/70, Seksyen 3, Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia

4 comments:

shiomi said...

hye...
normally k.ina 2 amik tmphn utk bju krg mden bpe ek? =)

Aya@Pansy Princess said...

thanks for sharing dear. mmg tgh cari tailor nih :)

Melur Roslan said...

nice..cantek wehh

brid3ofkayangan said...

shiomi --> rm 70 without lining...kalo lining double regenya =)

Aya --> hehe ...sila la menerjah....she is really nice and sgt pandai jahit ....=)

Melur --> ha ko dok dekat situ ros...nak buat baju raya senang p bangi nih....hehe