Wednesday, November 17, 2010

Aidiladha of a Bride to Be ...



Salam semua the gorjes bride-to-be and allz...*budget ramai yg baca.... tp i x peduli....* ... i just wanna wish selamat hari raya Aidiladha .... my raya just a calm and cozy one ... not so many guests mean i am not in rush to prepare the foods and all .... x da la sama mcm raya puasa ... time2 ni of course la pedih tapak kaki haku berulang alik dr dapur ke ruang tamu ... sy x reti masak maka harus lah tukang mengangkat makanan ke hulur ke hilir sajor .... haha

Hmmm berita terhangat sempena aidiladha ni is the solemnization date .... we have to fix it .... bilakah haku nak kawen ni weih ...? yes preparation in progress but W.H.E.N is the date???? haha biar mak and ayah berchit-chat dolu before me and mR.Z find the rite date that fit our bz schedule....*budget manager la haku nak tulis cenggini....hoho*

Eh menyimpang cerita pulak ... sy nak ckp selamat hari raya aidiladha biar yg jauh atau dekat ... kenkadang hidup ni perlu berkorban bukan time hari raya korban jek .... nak kawen ni pun byk benda nak berkorban weih.... azam tahun ni sempena hari raya aidiladha ialah berkorban dari bershopping... kahkahkah ...! ha kuat haku gelak ni .... boleh menggeletar kalo x shopping tapi kawen harus menjadi priority skang ni.... HARUS.....!!!


Credit to Missy Doroshi ... LV @ the garden


hehe...*verangan*


3 comments:

Asfahani said...

LV lagi murah dari chanel..boleh punya zai.hehehe

anaztasias aira said...

hiii salam aidiladha dan salam b2b =) i link u !

brid3ofkayangan said...

As --> haha mcm musnah harapan jek nak chanel As...haha LV ni pun mcm harapan la kan...haha

Hi Aira dear...salam bride to be to u too...will link u back darling....=)