Tuesday, March 27, 2012

My Bandung Treasure Hunt....!


City of shopping....but specifically for fabric lovers....me loike....even though i am not a teacher or working in such area that allow me to be fashionable with fabric but who cares...hehe i shop for my teacher sisters like crazy... me and hubby both having a demam urat right after arrived in Malaysia on Sunday...penat dan sakit2 badan sebab mengankut barang which almost 70kilo....mencari dan mencari kain2 unik yang x da kat Malaysia nih or yang kat Mesia ni mahal ke kan.... so we went to Pasar Baru....menuju terus ke Lantai 1 dan Lantai 2 (1st and 2nd floor)....it is shopping heaven !!!

Remember this post? time i beli kain ni dulu x byk design lagi yang kuar...sekarang ni....wah dasyat ok....banyak sgt sampai pening kepala...rasa nak beli semua....!!! sukaaa tau 3D flowers ni....x yah susah tampal bunga dah...dah siap datang ngan bunga-bungaan segar dari taman...and the material is cotton...x panas dan i x lining pon...hehe ...jimat di situ ye...



This is one of example that i bought for my sister's friend.... fuschia ok....ahkak sgt suka dan teruja....! anyone interested...??? hehe



My shopping haul on first day in Bandung....boleh tak my friend ngan laki i teasing me bout the shopping thing kat FB....geram btui...hehe



I miss Bandung already....jadi jutawan untuk 4 hari....wahhh bahagia...!

3 comments:

Wani said...

cantik!!!u nk jual ke?ada tak yg pastel kale mcm u peragakan tu??<3 hihi

brid3ofkayangan said...

InyaAllah next week i upload for sale...ada dear kaler pastel...tungguuu ...hehe

Cik Belle said...

cepat upload zai! oh cant wait! murah murah dahla.. hikhik