Friday, December 9, 2011

Langsir Rasmi Rumah Kami




Hmmm nampaknya kena beli lagi hanger tudung yang bulat2 ni, sebab masih ada shawl yang x bergantung...confirm2 tak termasuk tie rack pun lagi ni...haku rasa boleh cover satu rumah ngan shawl2 ni dah...x yah susah2 beli langsir.... this is my bad.... i just can't stop scouting on the plain shawl ....biarlah rm5 satu tapi sy suka....aduiii...macam mana nak jimat ni...suami cakap cuba kira balik yang awak membeli rm 5 ke rm10 tuh, ntah2 dah satu pertiga dari harga henbeg LV ka Channel ka...? hmm garu kepala x gatal la mak enon....mmg kalo ngan suami haku dia punya stail bagi statistic trus....terang lagi bersuluh kau tau la kan harga wang yang telah kau keluarkan untuk penyakit tudung plain ni bila dia ckp cam tuh...

Penyakit ni macam makin serius...bila ko nak sesuatu yang lebih mahal tapi x dapat fokus untuk simpan duit hendak beli benda mahal tuh, so duit tu berterabur tengah jalan contohnya dengan membeli tudung plain yang tiada kaitan dengan benda mahal itu...huhu dan membeli selain yang seangkatan dengannya la kan...

Agak2 boleh jadi azam tahun 2012 tak, i swear i won't buy anything that i don't need....masalahnya semua benda yang aku tengok trus jadi perlu jam2 tu jugak....! T__T


2 comments:

choclairissa @ intan said...

hahahah..same mcm langsir rumah saya..hahahah :)

brid3ofkayangan said...

hehe..ingtkan x da geng...ropa2nya ada..hehe