Saturday, September 24, 2011

Jong Jong Inai Pengantin....


Selamat malam wahai teman maya seantereo.... !...harap hari anda indah dan di warnai seribu pelangi cerita... smlm bila di kenang2 perihal kahwen dengan inchik suami sy terdetik akan hal ini...haih sayu pula rasa hati.....apakah???

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


oiiii letih pulok nak buh bintang nihhhhh....!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng jeng jeng....



Hmm dapat agak dak apa yang hendak di sampaikan dari pic ini....apa yang boleh menyebabkan hati mak enon sayu bila di kenang2 dik non oihhhh..!!!!! cer teka cer teka.....! kecilkan mata sket...cuba tgk btul2....

Haruslah rasa nak penampar ja perempuan ini bukan....!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





fill in the blank cepat..!!!





*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

inilah dia...si manis merah jingga....!




ok INAI pujaan dah tinggal sekangkang kera....! sedih nya jiwa ini...sbb terkenangkan tika malam sebelum nikah itu, time kakak dan adik sedang menginaikan jari haku..time tu terasa amatlah menebalnya perasaan pengantin baru....feeling tu x sama mcm pakai inai bila nak raya masa kecik2 dulu.....ni feeling btul2 nak jadi raja sehari....macam lah haku sorang ja pakai inai nak buat statement i'm getting married soon....ahaha...i love when people sees me with inai tambah2 bila lepas kahwen tuh....terasa sgt pengantin baru ok....i'm gonna miss it...truly...! sekali lagi potong kuku next week i guess it will be gone....forever....sedangkan inai di kuku suami spesis panjang maka inai dia lagi 3 minggu baru di jangka habis....sigh jeles!

2 comments:

Rina (◕‿◕)✿ said...

hehe..best baca puisi atas skali..soo romantic :D

brid3ofkayangan said...

hehe...tq...trus karang ja time tuh....simple2 jer....hehe