Saturday, April 2, 2011

They Called It's Rainy Day...!

Hmmm...last week on saturday masih sempat keluar berjimba2 dengan teman2 tersyg.....untungnya punya rakan sporting and kepala otak sama gila juga.... so went out as early 7.30am in the morning heading to Penang Lebu Gereja Street...non other to do this....























Ok....blh kata ni pre kepada pre wed kot.... aha i've learned that i am very not a photogenic girl and i am so shy even depan kawan2 yg mmg dah rapat nih... aha baru sedar kah...??? *slap forehead*....mmg sgt penat la si photog OSEM mengajar cara nak senyum secara normal..... ingt senang ker.... nak buat fake smile pun terhegeh ok..... seb baik we all went out to do this before the pre wed or else keras la haku nnti.... ini pun consider x reti jugak....kalo dah spesis keras tu ajar mcm mana pun x da hasil bernas jugak....haha

Special thanks to OSem,Mas and Firds...coz they make it happen walaupun mcm kanak2 riang je ni...at least we have something to remember when we getting older.... =P


p.s: so today feeling like shopping for the real pre wed plak....huhu


2 comments:

ira amira said...

nak carik payung warna warni tu nak wat prewed..nkat ne leh beli ekkk, plisss (iraamira47@gmail.com)

brid3ofkayangan said...

just send an email to u dear... x susah nak cari pun payung tuh...good luck with ur w-day....=)