Saturday, April 9, 2011

Tak Terkojar Di Bueknyo.....


Hisssshhhh....poning kepala tgk ticker kawen tuh....tup tup dah 68 hari lagi....2 bln jer lagi...haku lintang pukang apa pun x siap lagi ni.....heh tau tak kad kawen sebelah lelaki belum diurusin ..... risau la .... mR.Z sibuk siang mlm....nak berckp tpn pun susah apatah lagi nak menjengah kedai kad kawen.....bertekad harus merescue beliau ....tugas minggu ini menempah kad kawen inchik Z.....harusssss...!

Ok hapdet bab kawen setakat ini...kek kawen da tempah....deposit da byr....hati manyak lega...i mintak kakak tu delivery trus ke rumah...so x yah pikir mcm mana nak ambik time kenduri nnti....*sy kengkangan tenaga bantuan ye teman2...x ramai sepupu al-maklumla....* so semua benda kena terjah buat sendiri......make up sebelah lelaki pun dah book..... hari tu runsing mcm nak rak...tpn sana2 sini x blh nak make-upkan kat Langkawi....and lastly ada gak MUA yg mahu turun ke Langkawi....susah la nak gi survey...nak kena naik bot sewa keta terjah butik pengantin kat sana untuk cari MUA...so senang bawak je dari tanah besar ni....huhhh lega m.ngahhh tauuuu...!

Ok next important thing HIV test da selesai for both side .... skang pending surat dari Pej Agama from his side pastu bl proceed ngan sebelah pompuan punya .... ayah dah bising2 korang ni lengah2 nak kawen ke idak nih? mintak simpang la ayah...nak kawen la nih.....huhu

Haih mmg terkujat la hari ni tgk ticker tuh...x terkejar mak enon ni ok....laju sungguh masa berlalu sama mcm shawl di pasaran tuh ha....buka blog ja ada ja shawl baru....update setiap hari....sama mcm tu la bila tgk ticker tuh....letih haku nak kejar.... harap2 semua ok ... bz sgt setiap hujung minggu...bz memenuhi aktiviti selain urusan perkahwinan jugak... hehe harus yg tu mmg x le tinggal ....esok ada dinner comp untuk julung2 kalinya ....nak pegiiiiii....! ahahah so itulah antara penyebab kebzian secara x langsung tuh.....ihihi.....*owh i buat sendiri shawl untuk dinner esok...x yah terkejar dek blog yg menjual shawl terbaru hari2 tuh...hehe*

Sekian update kali ni...pic di bawah snap time team dept berlatih performance untuk dinner ...me? owh unfortunately am not born to be a performer .... i'm being a runner ajor for the team sajor *ini pun kira msk dlm schedule kebzian tuh...hihi*.....wish them super good luckkkk...!





2 comments:

Asfahani said...

aikkkkk???ada dinner company???gila jelesssss.siap ada performance.awat tak panggil siti nurhaliza jaaa..hahaha

brid3ofkayangan said...

weih as...tau la comp ni ingt x kedekut ka...? harusla pekerja yg perform...free maa....haha