Sunday, March 20, 2011

Truly Fruitful Wikent ... I Loike..!


Sedey sbb esok isnin and i have to go to work.... and have to work even harder to solve the problem without OT been paid .... haih .... ok x nak citer sedey .... nak citer 2 hari wikent ni sgt best .... of course sebab pergi shopping and mR.Z came down to see me and skang dia on da way balik ke Perak semula .... thanks Inchik coz menceriakan ahad sy ....hihi *i call mR.Z inchik nowdays...*

Mari layan pic yer kawan2...

Ari jumaat mlm tu ada dinner farewell manager department kat Hard Rock Feringgi... i didn't report to him but once i've been under his supervision back in year 2008 .... Dr Reza good bye .... good luck for his future undertaking in Regenburg Germany ... by da way bini dia sgt cantik....haha x berkelip haku tgk kulit bini dia yg mulus tulus tuh ... jauh bara dr api la kalo nak banding ngan kulit sendiri ... malu sungguh.... haha




Ari sabtu kuar jalan2 ke QB sorang2 niat nak cari kasut kawen as i mention in previous entry .... sekali terserempak ngan my fren mS.Mas ....apa lagi da jumpa geng melencong shopping benda2 yg x da dlm list kawen ... i'm hesistate to shop nowdays sbb paham2 la nak kawen ni pakai duit mengalahkan gunung titiwangsa tu ha .... tp finally kalah jugak pada nafsu serakah ni ...mula2 teman my fren shopping her shuz kat ALDO ... nice wedges .... geram tgk tp time tu dpt sabarkan hati lagi ... duit x senang dpt skang ni .... hoho ....





Tapi finally jatuh chenta ngan cardigan kat atas tuh.... so rembat satu ....x tahan wei... i do love ruffles this day... lucky mR.Z approved ... haha sbb i know he doesn't really into ruffles ... semak katanya ....ini bukan mR.Z belanja i yg belanja duit sendiri ....haha...habis kontang bank haku ....*tepuk dahi sendiri*...

Al-kisah hari ini hari ahad ... mR.Z dtg menjenguk sy yg kerinduan ...*bluekkk sila muntah di toilet masing2 yer ... hehe* .... i yg dok buat tarik tali kejap suh dtg kejap x yah dtg ... finally he came ... we went to Gurney Plaza .... and one more hantaran for him been slash out ... huh lega ... most of my hantaran dah complete tinggal yg mcm sirih junjung so x de la nak buat dari skang kan ... so yang tinggal hantaran untuk mR.Z ...will complete it month by month kot sbb kena kirai duhet gaji ...hoho


Satisfied fiance with the hantaran... hihi


Pastu dpt la gi mkn2 ngan mR.Z...best2 sbb wikent la baru blh mkn proper sket ... and suka tgk mR.Z mkn sbb he always skip dinner lately sbb kerja menimbun ... puas hati tgk dia mkn ...


Muka sy sebesar talam ... T__T aishhh...!!!



Ok sayang2....tata ...i have to unpack the shopping stuff....woot*


4 comments:

mas said...

cun weihhh cardigan tu

brid3ofkayangan said...

haha....seb baik beli weih....kalo ada kaler lain pun kami nak rembat jugak...apa lagi masturah...haha

aTy _faRed~ said...

sonok nyer shopping...ai like..!! :)

brid3ofkayangan said...

hehe....sy pun suka shoping berjuta2 lemon soooka...hihi