Saturday, April 24, 2010

Nite Market Terbaikkkk Punyaaaa....!


Yup baru pulang dari menapak di Feringgi nite market.....yg seronotnya ada DVD di jual dan sy terbeli mlm nih.....(tetapi rasa bersalah menggunakan wang kerana spttnya berjimat....) i just can't resist...byk sgt citer2 menarik and somemore murah...beli 5 free 1...owh what a nice bargain....ye ye lah bargain....hehe


Kalau dtg Penang haruslah mengunjungi Feringgi nite market ni eh but i can't be the tourist guide...mmg fail....td gi ngan mS.Fairuz still sesat2....walau dah byk kali lalu jln2 situ tetap sesat dan kami menyalahkan signboard yg tah pape kat situh...baik x yah pasang....!!! itu sumpah seranah kami td tp kerana signboard sebenarnya kami sampai nite market tuh...ahaha.....kat nite market ni quite nice...ala2 down town kat KL...blh bargain but ada gak hawker budget best....cekik darah and susah nak turun harga walhal kita hendak ke tempat2 begitu dengan harapan dapat beli barang2 murah.....kalo nak barang2 mahal beli je kat Pavillion...aircond pun ader....hoho...yup there're tonnes of souvenirs that you can choose....accessories boleh buat kita juling...lupa nak snap picture tadi ...sygnya sbb pasni x tau lagi bila nak gi....so cuti2 Malaysia datang Penang okey....! somemore boleh nek feri...!!! (kenapa tiba2 haku pomot cuti2 Mesia nih...!)


Have a nice dream everybody....i'm going to sweet talk with my fiance...hihi


3 comments:

Melur Roslan said...

hi c-tun..hari tue aku g gak feringgi..best nite market dia..aku sokong..sebbaik tak bawak byk duit ajer..tue pon aku beli house deco for our future home..hehehe..

brid3ofkayangan said...

ha btuiiii...aku smlm pun bwk duit sket....so beli apa yg blh ja....mmg cun kat situ....

melur.roslan said...

next time nk kene g balik la sana..penang hapenning gak ekk..