Saturday, September 12, 2009

Kau Ku Cinta Engkaulah yang ku Puja



Olla...sgt penat dari pagi tadi...sepagi bergayutan di talian talipon sampai suda kurus aku di buatnya...ahaha bride to be ini merapu lagi...x da nya nak kurus kalo bergayut di talipon sy dan bukan di gym....sigh...tatkala menulis ini sy sudah capek...ponat suda mengklik dan membrowse sana sini...tiada lain untuk majlis pertunangan dan kahwen selepas itew...there's a lotsa lotsa like a tonesss of webs, opinion, wedding dress, theme color, decoration, bedsheet, hand bouquet, shuz, caterpieces, hantaran, designer untuk baju tunang dan kawen, veil, khemah, caterer, nak shopping di mana dan bagai bagai lagi and lastly i feel exhausted already...penatnya nak kawen ni...ini lah yg sy katakan tidak bersedia....


Tidak bersedia untuk susah begini....owh ya diet sblm bertunang lagi jugak masuk dlm list untuk di laksanakan....oh yesss cincin jugak...carat, cut, clarity and ape tah satu lagi dah lupa dan malas nak rujuk my wedding file rite now....owhhh i am so damn tired...clap...clap...for all brides to be who being my references....blog uoll sgt berguna...sgt2 bagi amatur macam sy nih...anda sgt rajin tahap petala ke lapan....ya ya sy jugak mahu rajin tapi sungguh letihhh.....


Bilakah sy akan memulakan acara menserbeiiii....bila nak p Jakel, Euromoda or Bandung apatah lagi nak serbeiii designer...and i won't go kalo berat haku x susut dulu....mcm2 haku pikir....pening sudeyyy....


Lagi satu sy pening mana nak dpt fresh flower yg cantik and at reasonable price di utara ini....haku buntulah...adeiii...sy perlu bersemangat waja bukan....? sy mahu menjadi ratu sehari sbb sy telah mengimpikannya dari dl lagik....dari dulu aku menabung syiling sampai jadi Gunung Jerai dah semata2 nak kawen....(ok abaikan kenyataan ini...ahaha...) ini yg sy nak kan sgt...yg sy nanti2 kan sgt, yg sy puja2 sgt, owh tuhan tunjukkan jalan pada sy...sy gusar x tahu nak start dari mana ke mana.....ini adalah impian....tinggal lagi hendak di realisasikan....sy yakin dan pasti akan mengerah kawan2 dekat dan jauh nnti ketika majlis hampir tiba....mahu yang di kulim atau di bangi sila bersiap sedia ya kawan2....anda akan menjadi mangsa sy....ikhlas atau tidak sila ikhlas2 kan diri anda....ahaha....


I just want the wedding to be simple as possible... and kemas...nak jumpa barang yg simple pun susah kat utara ni...haihhh...my sista suggest just to DIY for dais....sgt la rajin...ahaha...



2 comments:

.:Miss Amy:. said...

clap...clap...
sgt respect klu jadi buat dais sendiri..

brid3ofkayangan said...

dais i x mcm u...u blh la serba lengkap, sanding2 bagai...remember i told u ni just for spot to take some pic jek...