Sunday, September 13, 2009

Hari Bibik Sedunia



Pagi pak...iya...iya udah selesai di kerjain sama kamar tidur, itu kamar mandi jugak bonetnya kereta...hehe....ya ya sy menjadi bibik bertauliah (sbb ada degree) ahaha untuk hari ini....x lain x bukan mengemas bilik sendiri yg mcm gua suda...haha...hari ini hari memusnahkan sawang2 spiderman dan rambut2 bertaburan di bilik...byk jugak rambut sy gugur...owh bahaya ni...kang sket hari botak pulak...kang hantaran kawen jadi murah plak...huhu...memandangkan sy telah menjadi bibik hari ini, baru ku tahu capek benar mengemas bilik yg sekangkang kera kecik itu....nihhh sampai menggeletar tgn ni...dahaga pula...apatah lagi td menyental bilik air lagik...haku tonyoh2 sampai pedih tapak tangan...hahhh pompuan ni kalo dah smgt mmg la waja sampai memudaratkan diri...ecece MEMUDARAT LA SGT...ini dasar anak dara x penah wat kerja...maka dengan ini sy menyokong pemberian gajik sama bibik jadik RM800 sbln....ahaha abis la kena ban pasni sbb sokong negara jiran yg kini sibuk sweeping Malaysia...cettt...x de x de gedix ko nak gaji RM800...!!! abis employee nak makan ape....nak bl kasut pun susah nanti...! (nada serius...)



Hehe...pagi2 tadi sy bangun dan menonton tv seawal 7pg...pukul 8 baru start mengemas....termasuklah bontot kete....berpeluh jugak la mengemas ni rupanya...syok pula...rasa puas sgt...sehat ja rasa...ahaha.tujuan sy mengemas bontot keta sbb mR.Z suh kuarkan shuz2 yg menghuni di situ sekian lama dan di usung ke sana kemari oleh tuan kesayangan...mR.Z suh kemaskan ...kuarkan semua kasut...wat berat ja ke hulu ke hilir ngan kasut2 tuh...sy sebagai bakal isteri yg solehah menurut kata...ahaha...lagi satu he said that it likes a therapy for me when seeing all those shuz....blh la insaf pasni dan x beli kasut lagi...ye ke...??? doubt...doubt...





Eeeeyewwww sgt x cantek....nape kaler semua spesen je nih....ish x ceria langsung...dan balance kasut kat umah pun kaler serupa jak...then y i claimed that i am a pink maniac....??? owh owh malunya....ok misi seterusnya membeli kasut berwarna okeyyyy....lepas tgk kasut2 ni bukan rasa sembuh punnn, rasa x cukup n perlu tambah kasut lagi...sungguh x puas hati apsal kaler kasut haku spesen jekkkk....



Owh ya lagi sepasang ialah my first barat sembilan berada bersama mR.Z...hehe will arrive soon....happy happy...!




Owhyess....misi jarak jauh sy:

-beli kasut berwarna
-persiapan tuneng
-kuruihhh


misi jarak dekat sy:
-nak gi ambik baju raya
-ase nak banje mS.Yani berbuka ngan western food lah hari ini...hehe



Okeyyy ini bibik mahu siap2 gi ambik baju rayanya...hopefully siap suda...jgn buat haku marah ye...ckp last wik siap skali ndak siap plak...hangin satu badan...


1 comment:

.:Miss Amy:. said...

hows ur baju raya?
okey tak?