Wednesday, September 2, 2009

It is nice to kill 2 birds with 1 stone….



Uweeee….nice feeling today…bersemangat jek bangun pagi tadi…with a new hope…new me by da way…sy sgt hapy…tidor pun sgt nyenyak smlm…tadaa….





My baby just arrived….dari yang tersayang tanpa di duga…mahunya senyum x meleret dari semalam…inilah rentetan story yg sy rasakan indah dan sungguh mewarnai my dull life selama 3 minggu pas jumpa mR.Z ari tuh…



My dearest mR.Z…ehem…ehem…(nada suara menekan bila ckp my dearest tuh…ehehe) made this surprise…really sweet of him…he knows I am really into this wedges…then he made it mine at last…I am so happy…atau dia sudah penat mendengar bebelan sy mengenai wedges clark yg ‘must have’ for me…n akhirnya ianya indah tersarung di kaki sy….



Smlm we went out…5 or us mS.Yani selaku b’day girl, mR.Aiman selaku driver kami…(ehehe jgn mare ek bos…), mS.Aimi and her hubby to be mR.Hafiz…to pasar ikan Manhattan…x de lah perlu menempah tiket nak ke Manhattan pun…just gi nearby Autocity sahaja sudah dpt mkn ikan dari Manhattan tuh…owh sgt seronok…our plan was to stop by at Juru RNR then buka puasa, solat then continue to Autocity lah…(ehehe…gaya mcm jauh je kan autocity tuh…dekat je sebenarnya…)…pas kitaorg bukak puasa n solat I gerak ke kereta mS.Aimi nak ambik few things yang di pesan my sistas…then ternampak Clark paper bag n da shuz box…waaaa dalam hati rasa mcm nak pecah dada…trus ckp ngan mS.Aimi … ‘waa Yang u beli shuz Clark’…dan rasa berdebar2 nak tgk…



‘A ah…design yg u suka tuh….’ Balas mS.Aimi…waaaaa apa lagi tergedik2 nak tgk…then few second later mS.Aimi said it is from mR.Z to me…hahhhh mcm x percaya…then I noticed tuh mmg size i…bukan size mS.Aimi…waaayoooo…haku macam nak golek2 ja kat RNR tu kerana kegirangan tahap gaban….thanks dear…then started from that momento i still can’t stop smiling…i just can’t…i am too happy…owhh my dear mR.Z anda sgt prihatin…sgt memahami…sgt tahu apa yg sy paling mahu ketika ini…thanks dear…!




Dan mR.Aiman and mS.Yani yg menjadi saksi bagaimana sy membuat semak di dalam kete mR.Aiman…macam nak koyak2 je kotak kasut tu nak tgk isi di dalam…dah menggeletar tgn…Waaaa finally it is mine…(melampau ok ..tapi haku x kira…hehe)…then terus ku sarungkan wedges itewww di kaki…sgt fit…sgt padan…owh sgt selesanya perasaan tatkala itew…thank u dear...sy sgt happy sbb kamu membuat surprise ini…kamu sgt tahu hati sy…terima kasih….!



Then bila sy dapat tahu selok belok kisah how my dearest (ok hari ini adalah hari menggunakan perkataan dearest dengan byk skali…sila jgn muntahhh…hehe)…nak dptkan shuz ni lagi lah i teruja sgt…



First he started to search it at Midvalley…pastu dah x de stock tu…nampak sgt I ketinggalan zaman…patutla shuz ni dah sale di UK…tapi x kira i loike n i must have it…hehe…ok back to mR.Z story…then the next day (Thursday if I am not mistaken) he went to Alamanda…unfortunately x de in this color (silver ash)…n i guess he really understand me enough…he didn’t buy it in other color n of course mesti beli kaler yg sy suka jugak2…really nice of u my dearest mR.Z…(ok dearest lagi…kalo x larat sila beep sendiri part2 dearest tuh…)…then he made an order…so actually this shoes originally from Sunway to Alamanda and mR.Z went to pick it up on Saturday…



Sampaikan sale girl tu ckp ‘ini untuk hantaran ke…mcm emergency jek’…then my mR.Z said ‘Amin’..then she replied… ‘Bertuahnya tuan punya kasut nih’….Thanks dear for all susah payah yg anda lalui semata kerana sy yg seorang…hope he will stay like this forever…I hope you know well bila masanya hubungan perlu di baja after years we’ve been together…hehe.



Owhh ya why our title today kill 2 birds with one stone sbb kegembiraan berganda yg sy lalui smlm…satu sbb dapat gi celeb b’day mS.Yani n 2nd coz I got that dam* shuz…sy sgt happy…sgt teruja…!...thus enjoy da picca…


















Tiba-tiba b'day cake syazana...my hosmate b'day is today...!!!...ahaha


2 comments:

L3N said...

Begitew bahagia anda mendapat kasut ya...not even ur birthday pong agik...apsal yani nyer bday ko yg dpt hadiah????hahahah....congrates zai...

.:Miss Amy:. said...

err...sila tambah jumlah pic yg ada muka saya.
laila dah rindu nak tengok wajah chumel saya.
harap maklum!