Friday, August 26, 2011

Kegilaan Sekarang....!


Ok sy bosan sebenarnya....today is my last day di China...lega x sbr nak blk ke tanah air.....mmg x blh tahan dah dok sini sorang2...x syiok langsung......sy dah paksa suami bwk sy buka posa tempat menarik bila pulang nnti....hotel ke, restoren best ke....sbb sy sgt kebulur stay kat Wuxi ni....kawasan perindustrian yg x da tempat makanan halal, kalo ada pun agaknya aku x lalu pun nak mkn....i miss home so much...! tuhan saja yg tau....mlm2 sy tido awl sbb nak bangun2 ja dah masuk hari baru...ha sedih btul bunyiknyer.....tambah2 nak raya ni...

Memandangkan sy x da benda nak story sgt pasal persiapan raya memandangkan dok jauh...so nak citer kegilaan shopping sejak akhir2 ini saja....haha...ini yg mampu milik ye puan puan...yang x mampu milik kalo haku letak x muat plak blog ni...huhu


TIE RACK


LAYER SKIRT




Dan sekarang tgh pikir2 nak beli scarf MAYSAA plak dah....adui mcm2 sungguh haku ni...mengidam pelik2 btui la...
Terjah sini untuk order ye rakan2...!




Dazzlinglily's closet

p/s: weih tiba2 geng2 kat ofis China ni ajak i p shopping complex plak kat city center......pucuk di cita ulam mendatang....baru ja derang ajak time i tgh edit2 post ni.....dan dan i panggil derang 'geng'... ahaha...dasar btul la.....ahaha...segar biji mata aku nak p shopping complex oiiihhh....!!!haha...kul 3pm nak pergi katanya...daaa~


2 comments:

Cik Hazz said...

suka layer skirt itu. ;-)

brid3ofkayangan said...

saya suka jugak...nak pakai raya...hehe =)