Saturday, December 4, 2010

To Have or Not To Have ... of OV


Owh ... i love their video much ... it shows a really momento to be remember on the big day ..... everytime sgt terhegeh nak bukak facebook derang tgk update terbaru ... they r no other than CST team .... sgt teringin nak hire derang ... TETAPI apsal eh semua client derang mcm org2 berada jek ...??? so i jadi timid tau coz i org biasa jek ... seriously the reason why i want them so badly sbb video yg derang hasilkan mmg maveles la and i want it too ... i want to have that kind of video untuk di tonton time anniversary ngan inchik suami ke nanti, at least boleh tunjuk kat anak2 time tu mcm mana kenduri mak derang kawen .. haha *ok i mmg suka berangan ada anak...* ....

Tapi i rasa mcm x seswai nak hire derang ni ... sungguh low self esteem nak ambik derang ni ... ye lah my house is not the bungalow terbentang indah kat Perlis nun ... it was just a old school house with lotsa love in the air ... huhu~

so mcm mana ... haruskah haku hired sbb haku nak jugak moment tuh di capture oleh mereka yg terror ni atau teruskan dgn rasa rendah diri cenggini ... ??? my big day is just an average one, and i'm expecting kekalutan akan terjadi ... kelam kabut di sana sini ... coz majlis kat kg ni x sama dgn majlis kat hotel ... sure kecoh punya ... hihi

owh sgt teruja sbb baru tgk video terbaru derang ... sila lawati facebook mereka untuk mencuci mata ....



hmmm i still can't decide ...! owh maybe some things not mean for some people... T__T


4 comments:

si kecil said...

darling..kalo mampu, go for it! diorg penah juga kaver kenduri biasa kan rumah..turn out very2 nice. tu la fungsi diorg..to make the wedding jadi sgt cantik dlm video tu. sbb tu diorg tu profesional.

apa pulak biasa..baju dah cantik..unaisah kot..mesti gorgeous. haruslah dicapture dgn baik..kang tak nampak baju tantek tu. baru puas hati nk tunjuk kt anak2.heheh..
i love them too!! sgt suka. tp takde budget..huhu..

brid3ofkayangan said...

hehe...budget tu blhla di usahakan ...tp shy shy cat la...ye lah bukan anak org berada ... mcm x da apa2 yg special pung...hehe baju ngan Unaisah harap2 cantik... btul jugak...kalo benda lain kita all out x kan x nak capture yg terbaik kan...hehe...thanks for ur warm words...=)

Aya said...

dear.. as long as u have budget for it.. ape salahnye hire OV. kawen bukan hari2 kan :)

brid3ofkayangan said...

hi Aya dear ... hmm br kumpul2 ni...kalo cukup duhet blh la hire...tingin nak derang capture moment tuh...=)