Tuesday, October 19, 2010

Penyeri Bridemaids Saya ... *wink*wink*


Salam sayang everybody.... aduhhh sepatutnya bermula dengan assalamualaikum .... hehe hari2 harus berniat ingin berubah menjadi lebih baik..... ok sekian ceramah ringkas ustazah x bertauliah ...hari ni i nak story yg i dah berjaya menanda 4 org bridemaid..... hehe .... sonot .... sebenarnya bukan i yg start mencari but my fren nun jauh di selatan yang start to gather all 4 girls to wear the same color on my w-day... ok hati berbunga riang...Aimi darlingsss thanks so much... u mmg lagi cpt nak initiate benda2 ni dari i.... ok so yang i rasa sungguh zalim ... i bukanla tukang sponsor kain for them ... this is might be a 1st time you'll hear along all bride-to-be ... i je yg x sponsor my bridemaids... ya i kijam but they are really generous nak buat baju samer kaler ni .... ok i rasa sgt buruk laku di sini .... but thanks to them sbb bersmgt hendak jadi bridemaid nanti... sgt2 appreciate ok .... hmm thinking that i wont sponsor for the kain ...ting ting ting tiba2 i terasa nak sponsor ini untuk mereka ....haha i suka sgt2...




ok x...? so all my bridemaids ... amacam ada bran nak tenggek bunga besar cenggini atas kepala... i just try to imagine if all 4 of them or might become 6 later ... hehe pakai ini time hari kawen i and capture it in the photo owh i rasa it will be really girly and sweet .... i want them to put it on .... harus harus .... haha... paksaan pula .... ok actually i baru teringat hendak buat begini beberapa minit yg lalu pantas melilit shawl and snap click click few times ngan hp .... and definitely haven't discuss with them yet trus je menonong type kat blog ... hehe.... i rasa ia akan jadi sweet dan cantik .... lagipun mmg trend skang org pakai headband ngan shawl and etc ....!


Ini contoh mat saleh nyer style ... they use hair clip of course la .... my bridemaids all bertudung maka harus beli headband for them .... can't wait to search for it .... mmg confirm nampak berseri2 kalo pakai headband dengan bunga kembang setaman tuh ... hehe...




ok darling .... i nak masuk sarang dah *means nak masuk tido*... esok masih kena kerja ... !!! x suka.....!!!


5 comments:

iedayah said...

wa...sweetnye headband tu dear..

brid3ofkayangan said...

hehe...tq...i love it...=)

ElyaElmo said...

kat mana nk cr..idea yg menarik gak ni!!! he3..
nnt leh pinjam idea ??ekekeke

Reen Tart Nenas said...

best giller. idea yg sgt bernas!

brid3ofkayangan said...

Hi Elya --> byk jual ni..he3...x pe pinjam ja sharing is caring...hehe

Hi Reen --> hehe comei kan.....