Wednesday, August 12, 2009

Sepatu Putih Cinderella saya...!



salam....saya nak tunjuk jugak...tapi jgn ckp sy nak menunjuk-nunjuk sbb nanti sy kena menanggung dosa tidak sengaja hokeyy...this is my new baby...ahaha...baby ka ni ...my new sepatu putih...5 inch n x berapa nak muat kat depan sbb kaki jantan haku kembang (ceh sungguh spoil jek)...tapi idung ni tetap kembang jugak kerana memiliki sepatu ini...dah cop it is mine...haha...i'm bahagia...sgt bahagia ni...(even hati berkecamuk sket hari ini...tapi sila lupakan kisah sedih dalam hati ini)









i lurve it so much, every itsy bitsy of it....sgt putih...sgt suci dan sgt tidak sabar utk di sarungkan...almost 2 years sy asek ckp dgn mR.Z bila sy akan jumpa sepatu putih idaman...and Alhamdulillah dapat jugak...estimate cuma dapat jalan 2 jam -3 jam je kat pavilion dengan si putih nih...haishhhh walau sekejap tapi ttp ingin pakai jugak...



Tidak tahu mengapa atau kenapa saya mencintai si sepatu tinggi...padahal badan dah la berat macam anak gajah...eceh perasan plak...dah macam mak gajah hokeyyy but i still want to wear it...i feel confident when wearing those beautiful heel...n walk around macam dunia ni haku yang punya...haha apalah kaitannya...hihi x de kaitan pun.



Agak2 boleh wat kasut akad nikah tak...owh owh tapi ketinggian partner saya tu x sesuai plak kalo sy pakai begini...hehe kalo camni kenalah cari sepatu lain utk akad nikah ye mR.Z...yang ini not in the list lah kan...hehe...



xoxo



4 comments:

L3N said...

Zai...ko keterlaluan....jgn perlihatkan benda2 nih...aku jeles walaupun aku xdek keinginan.
tp bukan ko dh ada ka kasut pattern gini cuma kaler jek lain...
xpo zai saya bangga dgn anda!!teruskan memborong

brid3ofkayangan said...

HAHA....L3N ko mmg selalu menyokong haku ini...n sgt memahami terima kasih...aku pun dah x hengat aku ada kasut pattern gini atau tak tapi yg penting happy...hehe...

.:Miss Amy:. said...

cantik...cantik..
clap..clap..

brid3ofkayangan said...

hihi...tima kaseh cik aimi...saya beli khas untuk pakai masa hari kawen kamu tau...sbb itew sy pesan chiffon puteh pada kamu di bandung sana...hihi