Saturday, December 22, 2012

Meeting With Expert Mama

It's been a while we are not seeing each other...errr like 1 year already...hummm can we say a
while...haha... Pn Aimi....she came to see us with a package this time....with her hubby n their most awaited lil munchkin....

Introducing cheeky bump bump Mir Ayden... !!!










So comelness ok...i x pernah jumpa since he was born...so sgt anticipate la nak jmpa this boy...sgt behave n comel....mak enon sooka kanak2 begini...org bela punya susahkan...kita tgk senang je la time budak x cranky....! Gerammmm tp i x dukung pun sbb x reti nak dukung dgn perut boyot i nih...!

ok pastu we all borak2 x ingt dunia.....anak pun dah pas kat papanya n Mr.Z....! Haha...bukan apa i kena korek btul2 cerita and dengar betul2 advise pn.Aimi ni... Ye lah org dah melahirkan anak kan....6 months dah berjaya survive so byk la experience ok....!

And she's slim already now.. . Sampai i malu ok... Muka i ni dah la bak bahulu terbakar, dan kaki tangan badan sgt kembung hokeyyy....! Sgt segan nak ambik pic with her....! Tapi nak jugak buat kenangan....huhuhu




Hope to see her again....dengan anak plak lepas ni...InsyaAllah...


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

cha said...

takpe nanti dh bersalin boleh selim melim balik :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)