Thursday, December 20, 2012

39weeks Miss V Kena Seluk





Abaikan rupa penulis yg kelihatan terbakar...mmg haku x da seri langsung time ngandung nih...!

Ya tadi pergi check up...doc ckp nak check laluan...dah buka ka blum....!!!!

Ngeri tapi harus check jugak...doc pun seluk2... Dah bukaaaaa...!!!!! 2cm...weih gerun...ertinya masa nak beranak dah nak dekat...doc ckp nak admit blh nak blk dulu pun blh....of course i nak blk dolu sbb x sakit pun lagi...so kita tunggu bila sakit baru gi spital plak....

Perasaan kena seluk kat bawah tuh...???! Maluuuuu.... Tapi doc x tgk pun...dia masukkan jari tanpa tgk pun...cayalah dan tiba2 terasa ada benda masuk kat dlm...tp x pedih or ngilu....byk yg i baca experience org ckp sakit sampai naik ke ubun kepala...agaknya doc i ni gentle kot....huh lega satu hal....mlm sblm nak check tu x dpt tido jahhh...mak enon takuitttt...!

Bukan senang nak lahirkan anak ni...dari mengandung 1 bulan sampai dah nak lahirkan anak mcm2 kena tempuh tau...! Skrang ni asek berdoa muga2 di permudahkan bersalin nanti...8cm to go....! Pas check up td trus p jalan2 ngan mR.Z.... ngan harapan ia terbuka lagik.....!!!!

Owh anak...kamu keluar dgn gentle yer....!!! Pls



- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

cha said...

ah ngeri i baca huhu. ni pun skip baca takut ngilu huhu sebab officemate i cakap sakit sgt sgt. semoga dipermudahkan ye amin :)

anariffin said...

huhu..cuak je bace..neway..hope dipermudahkan segala urusan ye..jalan tu hati2..kang tak perasan dah terbuke...semoga selamat semuanye dear...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)