Monday, June 6, 2011

10 Days and I'm Stuck...!





10 days to go, too bad my face right now is really tight and i'm feeling like disaster....a family relatives whatsoever drama, a sudden change of solemnization plan which make my brain think extra and work more, it wont be at mosque due to the imam is not around, then ayah can get hold of this one imam from other qariah and he request to do it at home, which make me super nervous....!!! coz the dais... !!! goshhh i dont have a solemnization dais, tick tock time flies and i feel suffocate...i need a rescue action, i need an extra hands...urghhh...!!! ini jugak tanda2 duhet nak abis tanpa di rancang...wei susah hati btulla....i'll be off 2 days in this week to go back to hometown to do whatever i can...i need to find a solution to make the nite becomes beautiful...at least for me and my future husband memories....!

The D.I.Y in progress and i barely can smile and focus on works, mmg actually langsung2 x blh focus but i have no excuse, tempat kerja haku x mcm heaven, mcm biasa strict and result must be on time, although haku mmg species dok delay2 pun....menyesal x da byk cuti, kalo tahu mcm ni baik cuti 2 minggu sblm majlis....weihh serius rasa nak nangis...mcm2 x siap and x finalize, pening kepala puan Z to-be ni, jerawat plak menjajah muka tiba2....risau la sy.....!!!! serba tidak kena.....^$%@$

Sy nak solat hajat.... biar Allah tahu hajat sy nak menikah dgn si dia dengan restu Allah....




4 comments:

Asfahani said...

zai,kesiannya hampa weh..last2 minute pulak..takpa jgn gelabah sgt,buat satu2.hampakan chill ja,organized..kami doakan everything will be fine..

.:Mrs Hafiz:. said...

Babe, chill. Tapi i nebes gak dgn last minit perubahan ni. In this case will try to go to ur nikah much more earlier. Hopefully tangan2 kaku kami dpt membantu.

Reen Tart Nenas said...

bawa bersabar. hal kawen nie mmg akan byk hal yg tak di duga

brid3ofkayangan said...

As --> mmg kami dok tgh gelabah, x ckp kaki tangan, jenuh nak cover mcm2....bos ampa pun dok buat perangai tau...hish hish...

Aimi --> haha...dtg awal yer, byk yg kita plan ni....hihi

Reen --> itulah Reen, saat2 akhir mcm2 jadik....sabar je la...