Thursday, September 23, 2010

From Him With Warning...!



Hehe....sy mendapat ini dan ini hari ini.....hati riang gumbira.... from him with love....haha bukan with love yang oiiii...! with warning...x blh shopping dah sampai kahwen....x boleh beli apa2 pun sampai kahwen except for hantaran...larat ke hati ni nak tanggung...ntah la......tapi hari ini ..... weeehuuuu bahagia...!




I know i know it just DP and croc ... not a fabulous Manolo Blahnik ke apa ... tapi i just happy with what we can afford.... croc pun ok je....hope it can support my elephant feet for long... haha... kaki besaq nokss.... jenuh mR.Z berkawad satu KL tolong carikan saiz kaki ku yang 1 dalam sejuta ni...thanks laling.... sy mcm x dpt nak promise untuk tidak shopping but i will try... of course i want a perfect wedding tetapi bagaimana kalo asek sopink gini...huuuu~ harus insap.....!!!!


Bukan apa mmg betul my shopaholic issue ni mcm kritikal...i love shopping but sometimes it just wasted or not worth it.... for me as long as i like it i must have it... penyakit ni la yang susah nak di bendung.... contohnya seperti di bawah....




Bukankah kedua shawl ini kelihatan sama...lebih kurang la plus minus sket2 je... see sy hampir lupa that i've owned TIE RACK on the left side with that kind of color and flowery design and end up bought a twin for it on the right side.... haih insap insap la weihhh....!


Ok selamat mlm semua... i baru nak beransur mandi... sejuk oihhh kulim ni seropa nak masuk winter season plak lagaknya....!

2 comments:

Asfahani said...

cantiknyaa wey shawl tuuuu...zai gudluck menabung duit..dah dekat dah ni kan..

brid3ofkayangan said...

hehe tq as.... tu la dah dekat...seram !!!haha