Saturday, June 12, 2010

Saya Masih...



Salam suma....sudah lama sy tak bersiaran....mahu secara rakaman atau secara langsung...hehe....*tetiba mcm pengacara*....sebetulnya sudah lama sy tidak mengupdate blog....i'm facing restructuring....restructure diri sendiri.....blog ni semakin pupus dengan laporan2 sebagai bakal pengantin dan bertukar haluan menjadi blog 'mari membeli belah...' ini influence yg sungguh tidak baik....hehe


ok actually i'm still resuming my ultimate reseach my my w-day....i guess i've found the photographer for our pre-wed....i'm wishing to do a pre wed at KL since our love started...coloured and cherish there....byk tempat yg menjadi kenangan yg seharus sy abadikan.....maka sy akan menyuarakan kepada mR.Z akan pilihan sy....kalo ok maka haruslah mengcontact mereka....


Progress2 lain ketika ini sy masih gigih mengumpul gambar2 di carian google mengenai kaler tema hari besar sy....need more picture for everybody that involve later to visualize it.....


Yang menjadi keresahan sy saban hari ialah MUA.....susah mau dpt MUA yg menarik hati di perlis...haruskah sy menyerah diri ....it is too expensive to fly the professional here....perlis don't even have airport ok.....yang ini mmg depress....i didn't fancy my make up during e-day...i'm look older than mR.Z....ouuu...ouuuu...x mau la mcm tuh....!





2 comments:

Melur Roslan said...

kat perlis takkan xde langsung makeup artis? kedah? try laa racky2 kat kedah...kalo nak amik dr kl mahal kan..hehehe

brid3ofkayangan said...

itulah mahai x berbaloi aku nak bwk depa terbang mai dr KL ke perlis....mayb ada kat kedah ni jugak tp x memenuhi requirement la kenkadang tuh....kadang2 mahai x semenggah tau....poning