Sunday, June 13, 2010

Blog Kawen Bertukar Menjadi Blog Nafsu



Hehe...sy sudah berjanji mahu jadi bride 2 be yg baik dan mendengar kata.....x mahu shopping yg bukan2 lagi.....sampaikan sy menulis di dlm buku nota kawen yg sy x akan membeli shawl lagi atau baju atau accessories lagi kerana _ _ _ _ _ _ _ _ _ _...! isi tempat kosong......hampir separuh jln sy menulis ikrar2 yg tulus dari hati *setelah di ceramahi dengan tegasnya oleh mR.Z* bahawasanya sy tidak akan shopping secara nyata dan online lagi sampai selamat kawen.....tetapi tiba2 sy terbuka satu blog online lantas terpandang beberapa helain blouse shirt menarik...*mind u i didn't give a damn branded atau tak...* maka sy meletak buku ikrar dan sepenuh hati membrowse blog tersebut.....sampai saat ini masih belum membeli apa2 sbb sy sungguh cuba berpegang pada janji....*sebenarnya hati tengah sengsara and keep on browsing the same blog over and over*.....x tahu lah kenapa walau baju selonggok penuh ....ada yg pakai sekali dua ja...tetap rasa x da baju menarik....mmg budget kimora lee btui la pompuan nih...fabulousity always... aduiii i hate being a girl with a limited money access....kalo la bapak ku jutawan....haih...!


Ok untuk menenagkan hati yg bergelodak ni sy nak share ngan anda2 suma....my fav attire yg tgh sy gilai ketika ini.....tgk2 terus jatuh centa.....santek dan mendebarkan hati sy....*pada sy la...org lain mungkin rasa blerghhh....bad choice...ada aku kesah nok....hehe*...ok2 mari cuci mata....








I love the hem details kat bawah tu....it's pleated yg menarik...hem ke panggilannya...i'm not
sure....tapi yg hujung baju tu lah...u guys can check it ut here....Ablinc...they open for free order now....eceh typo....they open for PRE-ORDER now...sy x tempah pun sbb this is way too slim than my own body....i am a curvy Beyonce rather than a skinny Kate Moss....*ok ini hanyalah karut*....go get urs girl....at least this is a smart casual...x da la nampak skema sgt....x formal but still kemas....pair up with long chunky necklace pasti cun....add with a classic Chanel Maxi Jumbo (XXL) flap bag ... haih meleleh air liur....




Ok sy berasa lega sedikit...even x beli tp berjaya mengexpress di blog....maka hati sgt lega dan senang.....kamu2 yg kurus dan merasakan ini worth to own maka cepatan la kamu mengorder yer....seperti biasa...sy bahagia jika anda memilikinya....kahkahkah....*^$*#@$#


p.s/ smlm tgk karate kid...hari ni bosan x da xtiviti...haih...esok lak keja....bencik bencik bencik


3 comments:

Melur Roslan said...

relax arr che tun..sian je aku tgk menahan napsu shupink..hanya pompuan yg tahu perasaaan nye ek..ehh..sabaq2..mood menulis cerita2 kawin ang sure dtg blk nnt..tue mcm biasa..lps tunang sure mcm takde mood ajer nak urus hal kawin..cyayok2x..

brid3ofkayangan said...

hehe tau x pa rose oiii...aku nak pengsan dok browse blog2 nih....kalo x buka bosan plak x tau nak wat apa....sabar ja la...doa2 kan aku...nak kawen cpt ja ni...tgk suma org berpasangan aku pun nak jugak....eheh....

melur.roslan said...

insyallah..nnt kawin la ko..jgn serabut lak lepas kawin..hahaha..