Monday, March 1, 2010

Bunga Pahar Sebijik MYR15


Ya ya cerita kali ini perihal bunga pahar...owh nooooo bukan untuk e-day...melampau sgt la nak ada bunga pahar time E-day kan....dah kalah nak kenduri kawen...kang esok2 kenduri roti kering cicah teh panas baru tau......


Bukan apa nak citer pasal bunga pahar ni.....skang ni trend bunga segembur besar kembang setaman.....lagi besar bunga ko or lagi meriah bunga ko lagi VVIP la regenya...serius...ini samalah terjadi kepada my future SIL...she's getting married this coming April and skang tgh gigih mengulit bunga pahar menggunakan tulang empat kerat...sebab apa perumpamaan mcm tekun gila sbb haku x mungkin rajin nak kelebet bunga tuh....she went to Lovely Lace Wedding...i think this is one of the wedding store in Kl and felt in love ngan bunga pahar gebu kembang setaman yg so hot mahallllll.....sebatang rm15 camtu...sbb mata dah nak tertanggal kat kedai and hati asek teringat mengalahkan ingatan terhadap tunang sendiri dia nekad nak ulit bendalah bunga pahar DIP itu sendiri...ya custom made by bride sincerely to her VIP guest.....waaaaa hebatttt....!








Sgt lawa tambah2 kalo tgk in real....ini gambar kualiti diragui sbb dari hp jek bukan IXUS kaler hot pink tuh...hoho sengaja mau mention...kot2 mR.Z baca entry bunga-bungaan ni....*harapan*....haku pun teruja langit ke-7 nak tempah kat my future SIL ini for my BIG DAY nanti...ok berangan dah ni.....walaupun amatur but her workmanship haruslah diberi clap* clap* sbb kemas...so all frenz bride to be kalo nak order boleh di consider kot nih...sila contact sy...keke tiba2 jadi ejen...anda pasti tidak menyesal harga murah siot berbanding RM15 mahal cekik darah....jgn x percaya bunga dip sejemput ngan riben2 kembang ni harga RM15 hokeyyyy kat pasaran.....owh ya rasanya tetapi tempahan mungkin di buka selepas her wedding kot.....serius i loike bunga gebu kembang setaman nih...kalo cucuk2 kat pahar tu lagik la rendang berbuah lebat nampaknya...bukankah cantik untuk pandangan mata...fotogenik di dlm photo dan menyeronokkna org yg menerimanya...hehe


Ok nak p mandi...panas sesgt Mesia ni asa nak buh aircond ja kat umah nihhhhh....


3 comments:

Melur Roslan said...

mahal nyer...rm15 ..maybe leh survey lagi..kalo yg rimbun2 tue ade lag yg cantek2..if bunga kecik2 lg cantek kot..

brid3ofkayangan said...

itulah mahallll...haha....bunga kecik2 tapi kalo merimbun pun mahai...donia donia...hehe

Melur Roslan said...

ang kene wat sendiri laa gitu..mak cik aku wat sendiri..kos murah..xsampai yg jual di kedai..rimbun..huhuu..dip flower lg tuh..makcik aku wat gak bunga2 pahar nie..jual..tp xtau laa bape satu dia amik..