Thursday, March 25, 2010

Bridezilla Update...!...finally


Hello all


I miss u all like crazy…blog ini sudey bersawang…sudah lama x update…I've been fairly bz with work, love and my extraordinary e-day preparation….ouchhh…hehe jgn nak ngada2 nak cop extraordinary….mind you all it will be tremendously simple and pinky…hehe


I been so mood swing lately….organizing my e-day sgt perit…dugaan melanda mcm nak meletop dada mak enon tau and plg sedih byk duit habis…kuar surveying pon dah ranap duit…nak beli lagi..tempah lagi…I've tried to minimize the budget tp tetap nak gak budget lari….waaa mcm ni pecah peluh la sayer…!


Untuk kesekian kalinya sy nak announce…perkara paling penting/most vital ever for engagement is ring aite?.....kami masih belum decide apatah lagi beli….sila pandang kiri dan tgk widget ticker lagi 24 hari sblm majlis…dang…!!! darah tinggi lah mcm nih….kalo mak sy dia ckp 'awat lengai sgt….??? x p beli lagi …nak tunggu emas turun dari langit ka...???' hehe….


Owh u knoe what…long distance relationship is really killing me…I'm a lean person…sy ndak blh wat keputusan sendiri setiap masa…(even most of the time sy yg wat keputusan sebenarnya….ehehe) but hati ni insist jugak nak pendapat my other half…..setiap agreement dari mR.Z would made me be sured with the decision so I can sleep peacefully at nite without worrying unneccasary things…!


Owh ya barang2 deco hantaran sudah di beli….the color is really me…even the SSF SA pun commented on the color I've choose after she saw me open up my purse…kaler lebih kurang jek…'r u fan of this color?'…I smile warmly and replied…' ya of course…' I love site seeing dekat SSF…it made me calm and happy…byk barang menarik hoccay….recommended to go…


Perihal khemah sudah di book…! Ini pun meranap duit…. My sista asked whether this is neccesary…sbb kami ni org kg ja..bukan rumah taman ke….I just don't know but I want it to be in my official E-day pictures….of course for his family comfort also during mkn2….


Owh ya skrang sy jugak tgh bz mendecorate my invitation card…..sapa nak angkat tangan…???!!!!....faizah from ilikecard give me a very good price thus I buat la kad sket…I also ordered my tq-tag from her…she’s friendly and yet very helpful…harap2 dpt la menghasilkan invitation card ni…dah beberapa hari berbincang tapi x da hasil lagik pung…..owh cemas cemas….


Perihal makeup…sudah bawa berbincang ngan MUA….i left with no other choice..ppl said she’s doing a wonderful job and well known in northern area…mind u I x blh la nak terbangkan saidatulinisa or nurul shukor or lova cinta kan…airport pun x da kat perlis tuh…! So I decide to book her…but I still kabur with the result of her make up…kalo tgk kat blog2 tu x jelas….ni macam haku gi kamikaze letak leher untuk di sembelih secara free la…so dearie frensss who will attend my e-day sila jgn gelak kalo muka sym cm tepung gomak….take it as normal as u see the opera show…agaga takutnya….


Hmm lagi apa ya…I’ll update lagi la nanti….ptg ni contractor TM nak dtg umah check streamyx ngok ngek tuh…dah ok nnti blh la mengupdate secara tegar ya kawan kawan…



2 comments:

azira.arif said...

nti post entry ur E-day kayy

brid3ofkayangan said...

will do dear....will do post mortem nnti...