Thursday, February 25, 2010

I'm Normally Back to Normal...


Hello oullll.....sorry long silent and no update.....hari ini sbb apa nak update.....??? sbb i'm on half day leave...hoyeayyyyyy.....! jap gi nak gi facial...and nak gi sekodeng fresh flower jap......i'm hunting for my hand bouquet....found an online shopping for fresh flower from Cameron and i was thinking to order....but since this engagement just a small ceremony.....mcm x worth lak nak order sket2 kan.....i mean i have no meja bersantap and pelamin grand2 kan nak decorate bagai...save for W-day kot.....so today nak gi hunting kat kedai florist sini2....make an order kalo ada yg berkenan....i'm a bit paranoid....time kita tanya selalu derang ckp owwwhhhh ada kaler sekian sekian but....sampai hari nak ambik bunga skali kaler lain....dah tu kan dah lari dari tema.....waaa takut.....


Owh ya beloved frens....all of u invited to my E-day ceremony....nnti sy send invitation....(a real invi card ntah la terhasil ke tak...mR.Z keep saying he will design tapi habuk2 kecil pun x dak...)...pls come with a WHITE theme uolllls....ada yg tanya nak pakai pink x leh ke...nak sama ngan org yg bertunang...boleh no halllll.....! grrrr~...(ha phm2 la tuh....) kang ko tunang ko pakai la kaler ko nak....hehe....kepada sesapa yg x da baju putih....sila simpan duit masih sempat nak beli nih....it just for the photo shoot sake....hope it turn out lovely.....!....ni ha baju putih contoh buat korang.....nak merelip merelap pun x pa asalkan bukan PINK na...fabulously done by Rizalman.




Owh ya i'm getting better...still have cough and sore throat...tapi blh ditoleransi lagik nih....owh ya kawan2 sekalian...seperti biasa sy nak mengadu....i'm having issue....i love buying shawl lately....budak2 lelaki kat ofis cbuk tanya apsal tukar imej jadik Yuna tiba2....no my dear...ini bukan tiba2....i love buying and addicted and have a lot of them.....plz i don't want to tergoda lagi for money keeping sake but polka dot really make my heart beating dup dap dup dap.....check it out here...so chomel.....!


ok...nak rehat jap...japgi nak kuar gi facial muka ku yg x seberapa nih.....!

3 comments:

Melur Roslan said...

cantek siott tudung..gerammm..nak beli.....ehh bile tunang nye??

brid3ofkayangan said...

wei...ko ni mesti x baca blog haku....tunang 18.04.2010....wei kalo rajin dtg wei.....majlis x besar tapi kalo ko alang2 nak gi langkawi ke rerajin la turun perlis tau.....!

Melur Roslan said...

oh..insyaallaah..jauh tuh..hehhee..kalo wedding sure aku pi nyer.. :)tahniah..enjoy every moment in your life..