Monday, November 30, 2009

I'm Moodless la...=(

Hello peeps....yes i'm lacking of ideas....i have not much to share...cuma yang ada lara hati....sukar diungkap apatah lagi untuk di bait di sini....kerana terlalu terkesan dengan kejadian2 luar biasa yg benar menuntut kekuatan fizikal dan mental untuk sy hadapinya....sy sgt penat...sgt letih fizikal dan mental...semua untuk kerja nan satu ini...i'm stress out...rasanya rancangan ke Kuala Lumpur hujung minggu ini mungkin perlu di tangguh...atau di pendekkan...haihhh rasa terpuruk hati ini....nak rehat sahaja....


Hari raya qurban yang lalu...kesimpulannya biasa sahaja...sederhana tetapi ramai jugak yg berkunjung tiba...kanak2 mcm biasa...dan ramai tetamu memuji kueh raya yg sy BELI....hehe beli je....owh noooo...sy ni bukan pempastri berjaya...sekadar 'penunjuk' yg berjaya....


Hari raya yg lalu jugak sempat sy abadikan masa bersama2 yang tersayang...contohnya budak kecik ni....sgt sombong.....nak dekat mama dier jek....ni pun naseb baik dia nak kejap...since my sis bersiap untuk ke kenduri...










Daa~....


2 comments:

.:Miss Amy:. said...

Amar makin kewt!

L3N said...

Zai comeynya dak nih...geram2