Sunday, November 8, 2009

Bintang Utara Saya...


Hah kamu tahu....! sy seperti gila tanpa internet smlm...wahai streamyx kamu mahu sy POTONGGGGG kah...???!!!....haih dah la wikend tahu....


Yes...yesterday.....half day temankan mS.Aimi ke KPJ Perda which is hospital....sgt cantek hosp tuh...sbb baru kot....and the most impressive part is the DOC rooms...!!!...sgt gorgeos hokeyyy...dgn plat nama tersergam di setiap bilik yg sgt hugeeee....it is hugeee.....dan kalo makcik2 kat kg dtg melawat la kan......uishhhh.....DR Zxxxxxxx......walaweiiiii...........gila btui la wehhhh....mmg bangga habis...n the best part is...di mana rugi lah kamu wahai teman2 haku yg masih single di luar sana....rugi sbb kamu x sakit....ahaha....sbb mS.Aimi n saya terserempak ngan sorang DOC ni yg sungguh HOWTTTTT....!!!! oh mi amigo...trus masa tuh teringatkan teman2 dara ku yg masih belum berpunya......terdetik dlm hati...'wahai kawan2...inilah yg kamu cari....' dengan coat putih doctor mcm dlm citer2 filem or dlm grey anatomy n bagai lagi.....waaa smart sgt....haku mcm yakin dia blum kawen...heiii DOC kan bz.....mana sempat dating bagaiiii....haha menyedapkan hati....!


Anyway thi sis my new catch....this showing the other side of me...hehe ingt haku ni suka heel je ke.....sgt affordable....just RM400....inilah hasil sepencarian ngan Ms.Yani last Friday nite....sukeee..!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Gorgeos....haha patutkah melabel ini gorgeos...kahkahkah...!


Hehe....RM400 minus 0....hehe ni kasut namanya 'bintang utara' jek...x kan la mahai berdebuk...hehe....ok kan RM40 untuk nak bwk gi jln next wik...dah requirement nya mcm kena pakai sport shuz...but this is a good option for me...mls la nak bl sport shuz...mahaiii tau.....!!! ecece kalo pasai kasut untuk kesihatan dan dan mahai....hoho....x pe next time i gi bl yg btul2 kasut sukan...dan bersukan secara betui2 jugak...hehe


Kamu tahu...it like times flyz.....sgt takuttt...x start prepare untuk engagement lagi.....aduiiii...sempat kah nak tempah baju lagik....sempatkah...????!!!...mmg z sempat kalo haku asek bertenggek tulis blog jek...but everything is in KL....hoh lawatan rasmi ke KL perlu di schedule secepat mungkin....my dear frenzzzz in Bangi....ready to be invited....hehe....i'm off...


3 comments:

L3N said...

zai,awat comey sgt kasut hang?sakan no...
ko nk g mana nih pakai sport2 shuz nih???
sgt bukan kamu...

.:Miss Amy:. said...

zai pakai time ikut gi specialist.
gaya mcm kanak2 ribena. sebab nampak muda belia je pakai kasut cmni.
n nmpk comfortable. adakah kasut ini comfortable juga?
leh la jd pengganti my cik crocs.

brid3ofkayangan said...

l3n...hehe adalah aku nak p mana2...nanti aku update...kalo aku p lah...hehe...smgt nak sukan nih...trus bl shuz baru...grdixxx..hehe

Aimi...comfort2...hari yg asa x mo girlish sgt pakai la shuz ni...hehe...