Friday, September 28, 2012

What Not TO L.O.V.E...Jovian RTW



Mmg pada pandangan mata ni nampak sgt cantik....rasa nak je tekan click2 beli trus...tapi apakan daya....mak enon harus ukur baju di badan sendiri...i'm almost 7 months pregnant...and gain total 9kg up until now... what an achievement mummy to-be T__T... haruskah berbangga...anak dalam perut baru 1kilo+ tau...dah tu lagi 8 kilo dok berkeliaran kat bontot, paha dan seangkatan dengannya....maka hapuskan angan untuk menyarung Jovian whatsoever ok......T__T...sila terjah POPLOOK for pre-order raya haji! klas ko raya haji pakai baju Jovian....


Jeevana - love the color and the big ribbon!



Jarielle

Love the back pleated to the max...!


jewel
Love the lace...sweet..!



Cantik ...sgt cantik....tapi entahla...ke sebab model yang pakai ni kurus so semua pun nampak cantik...kalo org yang plum x confident mcm i ni....mesti bertukar menjadi fashion victim iya dak....!

Lagi satu yan gmenarik dekat POPLOOK...but i rasa mcm x muat...so baik simpan duit je dalam bank...jgn cari pasal gedik2 beli pastu dok dlm gerobok ja....hehe...cantik kan...latest trend kan sekarang ni...PEPLUM DRESS...tapi i penah merasa gak pakai time nikah tahun lepas....! so x terkilan sgt....thhanks to UNAISAH sebab dah terpikir nak buat peplum dress for my solemnization masa tuh....i loike...ok laling cepat terjah kalo agak2 muat di badan langsing kamu...!


Peplum Maxi Dress - Fuschia

POPPY








1 comment:

Nini Mohd said...

dah tengok dah.
cantik.
yg jovanita & jewel tu cantik.
tapi mcm dah takde stok jer.
tapiii...kalo raya haji, takde la nak beli baju beratus2 ni. huhuu~

http://ninimohd.blogspot.com