Tuesday, July 13, 2010

Waterfall Ruffle Bridal Dress N Diamonte Shuz....

Salam...selamat petang....sy hari ini tidak bekerja...bercuti-cuti Malaysia di dlm rumah....apa kes....??? ye lah memandangkan keta comei tersadai kat workshop so patah kaki x blh nak gi jenjalan...dlm kepala ada satu benda yg asek bermain2...iaitu nak kuar gi beli flat shuz baru...nah ambik ko....konon2 chest pain sbb accident gelap smlm tp asek verangan and buat tahik mata seriously....hihi


Hmm hari ini sy nak memberitahu...bukan nak berkongsi idea sbb sy tahu maybe ramai yg x minat pesyen begini tetapi sy tersuka plak.....i l0v3 waterfall ruffles lately.....semua pun sy nampak manis kalo ada ropol2 yang sederhana.....so ini idea yg sy nak beritahu tuh....i loike it....entah mengapa tiba2 sy merasakan dress ber'ruffle-ruffle' seperti ini kelihatan decent and cute....*pls note penulis bertubuh tebal dan model berikut bertubuh nipis*..... T_T


Pic from google unless stated otherwise.








Cake pun ruffle-ruffle jugak....cute...!


Credit to Qudyn: lovely


Credit to jezmine old blossom box


I l0v3 1st 2 pics....comei je rasa....hmm harus melakukan brainstroming untuk menghasilkan dress yg ber ruffle tp x moh yg kembang semangkuk...akan di bincang lanjut dengan designer nanti.....harus menjadikan realiti jikalau kena dengan bentuk tubuh i yg ala2 Beyonce tp versi x gi gym and x da personal trainer....=)


Owh ini hanyalah iklan selingan.....flat ini sgt C.0.M.E.i...also by the old blossom box.....hati terasa sgt2 mahu...somemore ada size uolll....kenapa sekarang bukan hari gaji yakni hujung bulan.....grrrr~ i want it to be my PRE WED shuz so badly....!!!





bai bai....!



5 comments:

kay kamal said...

ruffles hanya untuk pompuan slim..saya tak layak.hehe

brid3ofkayangan said...

that's the thing dear.....haha sy jugak kategori montel....tgk org kurus pakai nampak suwitttt jer...harus sedar diri nih...hihi

ElyaElmo said...

baju qudyn lawa2 laaa...sukeeeee!!!~

brid3ofkayangan said...

btul....sweet jer....=)

MizaShoppe said...

waaaahhhh..comelnya kasut tu....