Sunday, May 23, 2010

SHoppink and Funz...!

Hello semua....!!!!! apa cerita hari ahad anda...sy....? bosan.....inilah nasib PJJ...terpaksa la...kawan2 pun ingt asek nak berkepit ngan kita je ke....derang pun ada bf...ingt ko sorang ada tunang...?!!! ahaha...emosi mak enon hr ni....emosi akibat tekanan perasaan luar biasa......hmmm smlm x de la emosi sbb telah mengoutingkan diri ngan cik Mas dgn jayanya....i just wish we had more time to shop....haha.....hmm apa yg sy grab....jeng jeng jeng...i loike tp x leh nak post kat sini sbb tkt mR.Z marah...hah ambik ko.....! hehe sbb sy skali lg membeli barang yg kurang praktikal pd pandangan dia....hoho tp apa yg blh sy katakan....sy x sbr nak rasmi kan bila jumpa mR.Z next week....i can't wait....berharap masa cpt berlalu maka dpt jmpa mR.Z di samping merasmi hasil rembatan smlm....eh ke terbalik...x sbr nak gi KL sbb nak pakai barang2 smlm di samping jumpa mR.Z.....hoho kijam....~ nnti bila dah pakai trus dia x leh bising sbb dah bl....strategi mau ada....hihi


Owh speaking about shopping.....smlm tgk ada sale...ALDO, GAP, and many more.....syok melayan bijik mata...tp x beli pung....bl accesories yg comei2 jek...opppsss terbocor rahsia....inchik tunang jgn amuk....^_~...all sale menarik la...sampai 70%....i'm eyeing on a 2 n a half inch of peep toe di ALDO....pastu dah blk menyesal x beli....x beli sbb i'm torn because i need flat rather than peep toe heel....dk timbang2 akhirnya x beli...mR.Z ckp bagus x yah beli mimpi ja la...! lebih kurang mcm tu la ayatnya...nah ambik ko...tertusuk jantung sapa nak jawab...haha gurau2 manja je tuh...kot?!


Ok smlm seronok sgt jenjalan di Penang sbb apa....gi lorong2 kecil....(lorong2 kecil eh bkn lorong2 gelap nooo....) known as Little India...ada misi yg di bawa dengan harapan menggunung...i'm about to start a small fun project to spice up my life...wait u all...nnti tgk eh....!....sgt suka jenjalan kat situ....yg kelakar semua mata memandang ala2 tourist lak kami neh sbb Malay girl yg kiut miut gi masuk kedai2 India nak cari 'treasure'....apa apa pun experience yg menarik sgtt.....!


Owh by da way dearest frenz....sy sedang hunting this jacket....i was so in love....i keep bragging to mR.Z about the same jacket again n again....kang dia ilang sabar jenuh x kawen plak haku...so sy publish la kat blog....berkongsi dgn anda anda dan anda bahawa sy officially suka this stylish military inspired jacket.....it is so perfectly a smart casual yg sy teringin nak cuba....







1st pic credit to schazwanyhameed.....derang ni pakai apa pun ngam jek..dah cantik tu cantik la jugak kan...the 2nd picture i am so sorry i've forgot the link because i didn't save the web.....thanks to the onwer....she's selling it as pre-loved but really this is not my size...ni mcm size S or XS jek....sebelah tangan pun x muat hokeyyyy....mana nak cari nih....soka sgt2....even smlm jenjalan kat F21 mcm jumpa stud sleeveless t-shirt yg mengancam nak pakai ngan this jacket but i'm reluctant to buy..kalo x dpt jacket ni sampai the end....terlebih plak t-shirt tu nak wat gapo....(tp mcm biasa hr ni menyesal sbb x beli t-shirt tu....rugi...!)


Ok sekian ceritera hari ahad sy sebagai tunangan org tapi bagaikan x da tunang....opsss adakah sy menusuk inchik tunang plak neh...hihi~ kijam...^_~

2 comments:

ElyaElmo said...

eh!!tu my fren nye sister..he3..
nnt i tnye kan die beli kat mana nak?/he3

brid3ofkayangan said...

hye dear....actually derang ni sista of my fren also...hanis was my uni mate...u pun ke? Wany said she bought at Singapore...jauh tuh...hehe