Friday, December 11, 2009

Kalo Allah Nak Tunjuk...!


Owh my God....! itu yg blh sy katakan...let picture do the talking....!














Dear reader...kamu geli tak....sila geli....ini adalah choc cadbury...housemate sy beli smlm...katanya dia craving sgt nak kunyah coklat cadbury...nah habuan nya....unbelievable....sedang housemate sy kunyah2 cadbury tuh....pantas merangsang air liur sy untuk menyentuh cadbury itewwww.....tetiba sy nampak mcm sawang labah...which made me wanna open more...skali dang......!!!! ulat maa.....!!!!!!!!!!!!!!.....haku mcm nak mampos menjerit....housemate sy yg dah mkn masuk perut tu lagi lah....mcm nak muntah dah....owh god kali pertama sy witness benda nih....selama ni dgr org cerita sahaja.....


Kamu tgk tarikh tamatnya masih panjang bukan tapi sudah ada ulat melentik di atas choc itewwww.....owh so gross....x tau la mcm mana rupa bentuk kebersihan kilang cadbury ni...mai la kita boikot.....owh gross........!...ini penemuan yg sgt x di sangka....coz choc ini di produce dari brand cadbury....brand ni dah established aite...tetapi kamu tgk la sendirik...!...owh yuckssss......i'll fwd an email bout this...so that people will be more alert...and dear frens...do send the mail to others later on...bukan nak bankrupt kan sesapa tetapi this is so unacceptable...this is ridiculous hokeyyyy....!

2 comments:

.:Miss Amy:. said...

babe!!
bapak aiman engineer cadbury.
haruslah u soal selidik aiman.
gross!

brid3ofkayangan said...

itulah...i dont know wether kedai yg salah storage or the cadbury itself...so gross.sgt sgt geli...